Tuomari Nurmio on solminut levytyssopimuksen Vallila Music Housen kanssa. Siirtyminen VMH:n talliin oli luonnollinen jatko Nurmion uralle. Sopimuksen taustalla on vuosia kestänyt yhteistyö Gabi Hakasen kanssa.

”Ensimmäinen albumi duunattiin Gabin kanssa jo vuonna 1991, joka oli nimeltään Hullu Puutarhuri. Sen jälkeen plattoja on julkaistu yhdessä tasaiseen tahtiin, ja nyt kun Gabi laittoi pystyyn Vallila Music Housen, niin oli luonnollista lähteä messiin tähän kuvioon”, Nurmio kommentoi.

”Paljon on nähty ja koettu yhdessä Handen kanssa näiden vuosien aikana. Suurena Hande-fanina minulla on ilo ja kunnia jatkaa yhteistyötä eittämättä yhden Suomen merkittävimmän laulaja-lauluntekijän kanssa”, Hakanen kommentoi tulevaa.

Dumari ja Spuget ”Usvaa putkeen” -albumi julkaistaan 1.2.2019
”Dumari ja Spuget on pitkäaikaisin kokoonpano koko musiikkiurani aikana. Bändi on julkaissut aiemmin albumit ”Dumari ja Spuget” (kultalevy 2013), ”Bailaa” (2014) ja ”Dumarillumarei” (2017). Uusi albumi ”Usvaa putkeen” on soinniltaan näistä kaikkein suoraviivaisin rock-vetoinen kokonaisuus klassisella neljän miehen kitarabändillä. Soitosta kuulee armotta sen, että biisejä on ’jauhettu sisään’ keikoilla etukäteen. Boogie-vaihde on nyt tapissa!”, toteaa Nurmio.

Dumari ja Spuget ”Usvaa putkeen” biisilista:
1. USVAA PUTKEEN / 2. PIKAJUNA HELVETTIIN / 3. #RASVA-RAINER / 4. ÄLÄ ITKE IINES / 5. KOVA LUU /
6. MAANANTAI / 7. EI KUKAAN PÄÄSE PAKOON / 8. TUHMA HAUVA / 9. LASTEN MEHUHETKI /
10. LUUTA JA NAHKAA / 11. HEI SPUGE / 12. LIHAVA RAKKAUS / 13. HUNAJAINEN PAHOLAINEN /
14. HUDA HUDA
Formaatit: Digi / CD / LP

Dumari ja Spuget on nähtävänä keikoilla albumin julkaisun myötä seuraavasti
22.02. Tampere, Klubi
23.02. Jyväskylä, Lutakko
01.03. Joensuu, Kerubi
02.03. Kuopio, Henry’s
23.03. Helsinki, Nosturi

Projektista tiedotetaan lisää lähiaikoina.
Äänitteet julkaisee Vallila Music House Oy.
Äänitteet jakelee Universal Music Oy.
Keikat myy Piikkikasvi Oy.